Oldalak

2009. augusztus 1., szombat

Pécs - harmadik nap

Igazából nem is Pécs, hanem Orfű. Na de ne szaladjunk előre.

Elérkezett az utolsó nap. De 10 óráig kellett elhagyni a szobánkat. Ebbe belefért a reggeli, a csomagolág és még egy jókora plezúr Csilluka homlokára. Leadtuk a kulcsot a portán, majd kiokoskodtuk, hogy merre is induljunk. Mivel napfényesnek ígérkezett az idő, úgy döntöttünk elmegyünk Orfűre strandolni. Az arra jelentkezők közül kisorsoltuk, hogy mégis csak Apának kéne vezetni az autót. :-)
Nem egészen azt találtuk Orfűn amire számítottunk. A strand amit ismertünk zárva volt, élményfürdőt fognak építeni a helyén. Élővizes strandot találtunk csak, kicsit sáros, kicsit agyagos de strand. A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Jól el is fáradtak. Csillu nem merészkedett be a vízbe, de fokozatosan elaraszolgatott a víz széléig. A végén már benne ült a sekély vízben. Imikét meg alig lehetett kirángatni belőle. Egész testében reszketett és a kicsi lila szájával azon cirkuszolt, hogy nem akarok kijönni!
Délután kettő körül indultunk haza Szegedre.
Rövidke volt ez a kirándulás, de élményekkel teli és minden percét élveztük.




Sunfruits megakit - mindenkitől valami (első turnus)
Eralia_template_16


Köszi, hogy olvastál!

5 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Olyan szép, napsütötte oldalak! Köszi, hogy merítettél mindenkitől! :)

LaceE írta...

Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás (leszámítva a plezúrt), szuper jók az oldalak is :) Remélem könyv is lesz belőle :)

Osli írta...

szuper az összefoglaló. jók a képek, és köszi, hogy használtad a készletet :)
Egyszer régen én is voltam Orfűn, egy hetet sátoroztunk a kempingben. Akkor még strand volt a strand. Miért kell mindenhova élményfürdő?
Örülök, hogy azért sikerült fürdenetek is :)

Ányi írta...

Boldog névnapot kívánok! :-)

Névtelen írta...

Szia:) Nagyon ötletesek a képeid:) kérhetnék segítséget hogyan tudnék neki kezdeni ennek a srapbookolásnak? Milyen programmal,honnan szedhető le illetve ilyen jópofa kereteket hátterek stb.. hol találok? Köszönömszépen! Email címem vagy msn: kpostafiok@hotmail.com K.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...