Oldalak

2009. október 13., kedd

Koncert

Tegnap Apával ráhagytuk a gyerekeket  Nagyira és elmentünk a Váczi Eszter Quartett koncertjére a JATE klubba. Megmondom őszintén nem volt semmi kedvem hozzá, fáradt voltam a torkom is fájt, az eső meg szakadt és hideg is volt. A műfajt sem éreztem magaménak. De aztán a zene elkezdődött, szép lassan körbe vett és bekúszott a bőröm alá. A dalszövegek is tetszettek, Eszter maga írta őket.  Szóval egy igazán klassz élmény lett az egészből, az sem mellékes, hogy kettecskén  éltük át az "urammal". Tisztára diákfeeling volt az egész, valamikor hajdanán még "járós korunk" randijaira emlékeztetett. Feltöltődtünk és el is határoztuk , hogy megpróbálunk egy kicsit több ilyen élményben részesülni.

Egy kis ízelítő. Három számba hallgathattok bele a quartett első nagylemezéről:



Köszi, hogy erre jártál, legyen szép napod!

4 megjegyzés:

LaceE írta...

De jó Nektek. Ha legközelebb látsz valami jó bulit, koncertet itt Szegeden, nyugodtan dobj egy emailt. :) Mostanában lemaradunk mindenről.

altalena írta...

Most éppen hallgatom a zenét, és pont azt gondoltam, hogy ez nem az én műfajom... de ahogy hallgatom nem is olyan rossz:D Örülök, hogy jól szórakoztatok.. legyen több ilyen szép napotok, persze jobb idővel:)

Rucola Designs írta...

Esztert már a Jazz-Azban is imádtam, szuper hangja van, és ez a dzsesszes felállás is szuper! Járjatok csak el minél többet, fontos dolgok ezek! :)

Noncsi írta...

Juj, de nagyon szuper volt ez a szám!!! Klassz dolog, hogy így elmentetek kettecskén.
Régen még a Jazz+Az idején voltunk mi is a férjecskémmel a koncertjükön, már akkor is tetszett az Eszter hangja!!! :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...