Oldalak

2012. november 3., szombat

Rögtönzött Halloween buli itthon

Mindent el kell kezdeni egyszer.
Ez is lehetne a mottója ennek a bejegyzésnek. Bár tököt már az előző években is faragtunk, ebben az évben valami megváltozott. A gyerekek már szörnyen várták a Halloweent. az az ötletük támadt, hogy játsszuk a szomszédokkal "csokit vagy csalunk"-ot. Erre mi, szülők elmagyaráztuk a nekik, hogy ez a szokás Magyarországom még nem honosodott meg (szerencsére) és valószínű, hogy a szomszédok csodálkozva néznének egy nagyot. Ettől annyira elszomorodtak, hogy felvetettem, mi lenne ha felvennék a farsangi jelmezeiket. Hamarosan egy pillangóhercegnő és egy kalóz termett a lakásban.
Nagy volt így az öröm még arcfestést is kellett készíteni. Aztán mi felnőttek is gondoltunk egyet és megleptük a gyerekeket azzal, hogy mi is jelmezbe "bújtunk". Így lett belőlem macska az uramból meg külvárosi vagány. Látnotok kellett volna azt az örömöt a gyerekek arcán. Jöjjön pár fotó, hogy te is velünk nevess, kedves olvasóm. :)

Családi kép (a már kicsit fonnyadt tökkel :)
 
Csilluval a konyhában
Vagányok
Amikor a kész sminkemmel kikukucskáltam a fürdőszobából
   Még ma is emlegették, hogy milyen jól érezték magukat. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel és jövőre még együtt készített  dekorációval és egy kis sütivel is készülünk majd, mindaddig, míg a gyerekeknek igénye lesz rá.

2 megjegyzés:

Sapimanó írta...

de aranyosak vagytok :D Mindent a gyerekekért! .) Meg persze jó móka :D

Tipitá írta...

Juj de jó lehetett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...