Oldalak

2009. április 29., szerda

Az első vintage oldalam


Felhasználtam:
képeslap: Jony Gray Design - Hidden Treasures
háttér és elefántcsont virágok: Shabby Miss Jen Design - freebie
font: Palace script
minden egyéb: Midnight Sharms - Funky Flutters


Szuper ez a kép amin Osli magymamája látható. És hogyan került hozzám? A Scrapbook. hu-n indított Secima egy játékot. Adott elem a címe, és ez a kép volt az adott elem. Más megkötés nem is volt. Bár azt hiszem nyilvánvaló a kép eléggé meghatározza milyen környezetbe is helyezi az ember. Nagyon jó volt készíteni ezt az oldalt, mert egy kicsit elterelte a gondolataimat a hétköznapokról.


_________________ ~ _________________

Kidőltünk a sorból. Először Imike kezdett köhögni aztán apa folytatta. Apa napokig lázas volt, már egy kicsit jobban van. Csillukámnak egy kis hányás - hasmenés jutott ki, nekem meg egy jó kis kialvatlanság (na persze ez nem is érdekes). Iminek még szenvedünk az orrfújásával, mint mindig. Próbálom elérni, hogy ne rakodjon le neki az arcüregében a trutyi. Ami még minden családi megbetegedéskor lenni szokott, mire atöbbiek jobban vannak addigra én kezdem nem jól érezni magam. Hát ez most is így van. A jövö héten utazunk Gödre. Remélem addigra mindannyian jól lestünk.
Köszönöm, hogy benéztél!

4 megjegyzés:

Osli írta...

Jobbulást kívánok mindnyájatoknak
A képet meg köszönöm, nagyon tetszik

eralilla írta...

Nagyon klassz ez az oldal!

Jajj, nem irigyellek a betegségek miatt. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Rucola Designs írta...

Én is próbálok küldeni egy kis betegségeket legyűrő energiát. A képed pedig nagyon-nagyon tetszik, szerintem alkoss még ebben a stílusban! :)

Kriszta (hozak) írta...

Köszönöm szépen a dícséreteket és a jókívánságokat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...