Oldalak

2012. április 24., kedd

Week in the life - hétfő

Reggel hatkor indul nálunk az élet, Ilyenkor ébrednek a fiúk. Mi lányok egy kicsit később szoktunk ébredni, úgy 7 óra körül. :) Imikém ilyenkor indul Apával oviba. Korán szeret oda érni, hogy mihamarabb játszhasson a barátokkal. Csillával ovi előtt elmentünk a boltba üdítőt és kekszet venni. Névnapja alkalmából akarta megkínálni a csoporttársait a finomságokkal. Hétfő is, meg reggel is jellemző, hogy eszembe sem jutott fotózni. Amikor haza értem a konyhában ez a csendélet fogadott:


Reggeli, friss zöld teával és facebook nézegetéssel. Indulhat jobban a nap?


A munkába is el kell indulni azért egyszer:
Szépítkezés (utána a tükör portalanítása - irul-pirul):



Úton:


Nyitás:


Ebéd után elhoztam Imicit az oviból, mert diákigazolvány fotózásra mentünk az Okmányirodába.


Nagyon izgatott volt, no meg egy kicsit fáradt is. Ha már ott voltunk akkor a személyijét is kicseréltettük. Hazafelé jövet, Imike javaslatára, konkrétan a provokációjára elnyaltunk egy fagyit az Acapellában.
Még Aput is meglátogattuk, ha már a fagyizóval szemben dolgozik.   :)


Három óra körül Csillut is "össze szedtük" az oviból.


Azt a kis piros csomagot az Óvónőtől kapta névnapjára. Alig várta, hogy haza érjünk és kibonthassa. Még jó, hogy 2 percre lakunk az ovitól. :)
Amúgy ez a helyes kis egérke lapult benne:


Volt egy kis játék mielőtt elindultunk volna újra a munkahelyemre, mert még volt egy kis munkám. Ott megvártak, de mit ne mondjak, soha többet nem viszem el őket magammal. Nagyon rosszcsontok voltak. Zavarták a vendégemet. :(

Nagyiéknál hatalmas játék volt a kertben. Addig Apa újságot olvasott.


Vacsoraidőhöz közeledvén, az unokatesókkal körbeülték a kis asztalt és mesét néztek.


Nagyon izgalmasnak találták.

A gép kábé itt meg is adta magát, de nem is volt hátra a napból más, mint a hazaút és az esti rutin. Ezt majd egy másik nap akarom megörökíteni.

 

2 megjegyzés:

Era85 írta...

Nagyon jó kis bejegyzés! A tükör nálam is ilyen. :))) Milyen kis huncutok a gyerkőcök! Irtó aranyosak! Na az Acapellás fagyira én is beneveznék, csak ne lenne olyan messze! :D

Viki írta...

De jó volt olvasni és látni a napotokat, Csillu egy tündérke! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...